Om Cliniclands

Vi er en virksomhed med et bredt sortiment, som konstant fokuserer på at finde nye produkter og varemærker til markedet for de nordiske dental- og sundhedsvæsener. Der findes et enormt udbud af produkter, som ikke tidligere fandtes på de nordiske markeder - med Cliniclands kan mange af dem nu tilgås!

Vore kunders tid er dyrebar og derfor har vi fokuseret på at gøre søge- og bestillingsprocessen for produkter så hurtig og effektiv som muligt i branchens mest moderne webshop. Udover at det er muligt at foretage sine varekøb døgnet rundt, enten direkte i webshoppen eller via smartphones og tabletter, så kan man også foretage bestillinger gennem vores kundeservice, +45 71826583.

For virkelig at skille os ud fra mængden, har vi desuden suppleret vores store udvalg med to helt dækkende EVM (eget varemærke) porteføljer, som strækker sig over alle vore produktkategorier. På den måde har I som kunder et enormt udbud af produkter i alle prisklasser at vælge imellem.

Vi hilser jer velkommen til Cliniclands og tøv ikke med at kontakte os, hvis I kender til nogle andre produkter eller varemærker, som I ønsker at kunne finde i vores webshop.

Cliniclands
+45 71 82 65 83
kundeservice@cliniclands.com

close

Nyt produkt hos Cliniclands

Vi arbejder målrettet på, at have de rette produkter på lager til din klinik. Derfor ønsker vi, at I de nedenstående felter noterer hvilket produktet I ikke kan finde eller mangler – så vender vi tilbage snarest muligt med en eventuel løsning.

close