Hvad siger vores kunder?

Willa Tandhälsa

Willa Tandhälsa

Willa Tandhälsa er en tandlægeklinik med fire tandlæger, to tandplejere samt fem sygeplejersker. Vores specialer er endodonti og implantat. Gennem snart et år har vi benyttet Cliniclands som leverandør, et samarbejde som vi er meget glade for.

For os er det meget vigtigt at vores hovedleverandør stiller høje krav til kvalitet, service, leveringsvilkår, samt at de produkter, som vi efterspørger, har en god pris.

Cliniclands opfylder alle vores krav.

Vi oplever at kundeservicen er professionel og fremfor alt med et særdeles hjælpsomt og rart personale. Leverancerne fungerer fint og vi har altid varerne inden for tre til fire arbejdsdage.

Til hjemmesiden

TandCity ApS

Vi er en nyåbnet klinik centralt i København, og vi har brugt Cliniclands i snart et halvt år. Vi er utroligt glade for samarbejdet, og især det høje serviceniveau. Det er let at komme i kontakt med Cliniclands, og de er hurtige til at svare tilbage på forespørgsler, mails osv. Vi har flere gange oplevet, at de har kunne bestille varer hjem, som ellers ikke var i deres sortiment, og har det ikke været muligt, har de fundet gode og prisvenlige alternativer. I det hele taget er prisniveauet meget fordelagtigt, og vi har stort set stoppet samarbejdet med samtlige danske dentalfirmaer. Vi bestiller typisk varer en gang om måneden, og levering sker inden for en uge.

Vi kan på det varmeste anbefale Cliniclands.

Til hjemmesiden
TandCity ApS
Dentalakademin

Dentalakademin

Dentalakademien er en klinik i hjertet af Stockholm, som er helt fokuseret på tandpleje af højeste internationale klasse. Mange af de behandlinger, der udføres hos os, kan slet ikke udføres andre steder i Sverige. Derfor har vi et meget unikt krav til produkter, som ofte ikke kan købes hos de allerede eksisterende dentallagre i Sverige. Siden vi begyndte samarbejdet med Cliniclands, har de altid hjulpet os med at hente disse produkter ind fra alle steder i verden både hurtigt og effektivt.

Sygeplejerskerne hos Dentalakademin kan godt lide hjemmesiden, fordi den er meget hurtig at arbejde med - ikke mindst på grund at chatten, der værdsættes meget.

Leverancernes pålidelighed er successivt blevet bedre og bedre, og gennem næsten et år er alt fungeret smertefrit med få eller ingen restordrer.

Vi kan varmt anbefale Cliniclands til både store klinikker og de lidt mindre aktører.

Til hjemmesiden

Tandläkarna Lilla Torg

Tandläkarna Lilla Torg er en topmoderne klinik i det centrale Kristianstad, hvor man møder et sammensvejset hold af tandlæger, sygeplejersker og teknikere. Behandlingerne omfatter alt fra almindelig tandpleje til implantat og protetik.

Alle materialer og forbrugsstoffer findes hos Cliniclands, og de gange vi har haft spørgsmål får vi hurtige og tydelige svar fra deres kundeservice. Webshoppen har en enkel og fleksibelt grænseflade som letter det daglige arbejde - og deres priser slår alle over fingrene!

Til hjemmesiden
Tandläkarna Lilla Torg
UkkC

UkkC

Hos UkkC synes vi at sortimentet er bredt. Webshoppen er nem at bruge. Ved kontant til kundetjenesten er servicen god.

Vi modtager vores leverancer hurtigt.

Til hjemmesiden

VkkC

Jeg hedder Eva og arbejder som tandplejer på Västerås Käkkirurgiska Centrum, som er en specialklinik inden for maxillofacial kirurgi og protetik, hvor jeg blandt andet er ansvarlig for vores indkøb.

Siden starten har vi handlet hos Cliniclands. Sortimentet er bredt, det udvikles hele tiden og priserne er konkurrencedygtige.

Hjemmesiden er overskuelig og »Mine favoritter« er et godt værktøj. Chatten med kundetjenesten er en anden helt fantastisk funktion. Jeg modtager direkte information og tips om produkter. Fin service!

Varer jeg bestiller kommer ofte inden for en uge med få produkter i restordre.

Til hjemmesiden
VkkC
Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam er to moderne tandplejeklinikker, som tilbyder alle typer af tandpleje og endda modtager henvisninger for maxillofacial kirurgi og implantatbehandlinger - to områder, hvor der findes stor erfaring. Vores absolutte fokus er at skræddersy den bedst tænkelige behandling for hver enkelt patient, en ambition der stiller høje krav til vores to hold og ligeledes til vore underleverandører.

Nu har vi snart arbejdet sammen med Cliniclands i et år, og vi kan virkelig godt lide deres brede sortiment og store fleksibilitet, som møder vores ønsker. Har vi bedt om en specialvare kan de ofte løse det for os, hvad der er vigtigt. Foruden særdeles konkurrencedygtige priser værdsætter vi deres personlige og hurtige respons - man føler at de har fokus på os som kunde!

Bestillinger foretager man meget nemt i deres webshop, som føles meget smidig at arbejde i.

Til hjemmesiden

Baldetorp Tandvård

Baldetorp Tandvård er en moderne klinik beliggende centralt i Helsingborg. Vi har kompetencer inden for alle områder og tilbyder, foruden almindelig tandpleje, behandlinger med højæstetisk specialområde samt implantat og protetik. Vi kom i kontakt med Cliniclands for over et år siden, og har siden været kunde hos dem. Udbuddet, der strækker sig over alle kategorier, er imponerende og vi finder alt vi behøver til meget gode priser.

Den nye webshop er et ekstra plus!

Til hjemmesiden
Baldetorp Tandvård
Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna er en nyåbnet, moderne klinik i Malmøs sydlige del.
Vi sætter patienten i centrum og det stiller høje krav til vores indkøb.
Cliniclands har et stort udvalg af de bedste produkter, hurtige leverancer, god service og til yderst fordelagtige priser.

Den bedste partner til din klinik.

Stjärntandläkarna ser frem imod et langt samarbejde

Til hjemmesiden

Tandlægerne Brønshøj Torv

Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT) er en moderne tandklinik med vægt på etisk og professionel tandpleje. Udover almen tandpleje har TBT speciale inden for bl.a. tandimplantater og kosmetiske behandlinger samt tandregulering med Invisalign, som TBT er blandt de førende udbydere af i Danmark.

Siden starten af 2021 har vi været fast kunde hos Cliniclands og flittigt benyttet deres webshop til indkøb af alle de nødvendige remedier til vores klinik, hvilket har simplificeret denne proces gevaldigt. Vi oplever, at Cliniclands har et stort udvalg, skarpe priser og hurtig levering samt en yderst hjælpsom kundeservice.

Vi giver hermed Cliniclands de varmeste anbefalinger.

Til hjemmesiden
Tandlægerne Brønshøj Torv
close

Nyt produkt hos Cliniclands

Vi arbejder målrettet på, at have de rette produkter på lager til din klinik. Derfor ønsker vi, at I de nedenstående felter noterer hvilket produktet I ikke kan finde eller mangler – så vender vi tilbage snarest muligt med en eventuel løsning.

close