Kundeservice

Hos Cliniclands har vi en klar overbevisning om, at købsoplevelsen af varer inden for dental- og sygepleje skal være så enkel og effektiv som muligt. Derfor har vi lanceret en webshop, som netop skal gøre søgning efter produkter og varemærker meget fleksibel.

Cliniclands kundeservice sætter fokus på, at alle kunder skal føle sig velkomne og trygge gennem hele processen, lige fra produktsøgningen til produktet er blevet bestilt og leveret. Derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring et produkt, din ordre, levering, eller andre spørgsmål, der vedrører din købsoplevelse. Der findes flere måder at kontakte os på, og du vælger selv hvilken kontaktform passer dig bedst.

Via telefon: +45 71 82 65 83

Via e-mail: kundeservice@cliniclands.com

Via chat: Test gerne vores chat-funktion direkte på hjemmesiden, hvis du har brug for hjælp under dit besøg på webshoppen. Vores kundeservice er tilgængelig på chat-funktionen i arbejdsdagene mellem kl. 08.00-17.00 og vil besvare jeres spørgsmål omgående, så vidt de ikke er optaget af en telefonisk kundesamtale på det tidspunkt. Vi arbejder dog hårdt for at sikre hurtig svartid.

close

Nyt produkt hos Cliniclands

Vi arbejder målrettet på, at have de rette produkter på lager til din klinik. Derfor ønsker vi, at I de nedenstående felter noterer hvilket produktet I ikke kan finde eller mangler – så vender vi tilbage snarest muligt med en eventuel løsning.

close